Aanbod

Gezichtsbehandelingen


Gezichtsbehandelingen verbeteren de huid en zijn tevens een heerlijk moment van ontspanning. Heb je last van een gevoelige huid, eczeem, acne, een onzuivere huid of overmatige rimpels? Voor elk huidprobleem kijken we samen naar een oplossing. De behandeling wordt afgestemd op de conditie van je huid, je wensen en je budget. Daarnaast ontvang je een persoonlijke huidanalyse en huidverzorgingsadvies.

Facial Basis 60 min.

Deze basisbehandeling is gericht op het reinigen van je huid en heel geschikt voor als je weinig tijd hebt en er toch verzorgd uit wilt zien. Je wenkbrauwen worden in model gebracht en oneffenheden verwijderd. Verven en harsen is optioneel.

 

                     Meest gekozen!

Facial Relax 90 min.

Deze ontspannende en huidverbeterende behandeling begint met een warm en geurend voetenbad om de dagelijkse beslommeringen los te laten. Reinigen, epileren, masker, gelaatsmassage en nek-, schouder en decolletémassage. 

Facial Anti Aging

90 min.

Een ontspannen en huidverbeterende behandeling met intensief voedende werkstoffen zoals hydroluron, zelloxan en een speciaal oogmasker. Een extra oppepper voor je huid bij een tekort aan voedingsstoffen door acute huidstress. 

Facial Luxe Relax 120 min.

Deze behandeling gericht op totale ontspanning van top tot teen begint met een warm voetenbad. Tijdens een ontspannen gelaatsbehandeling met klassieke gezichtsmassage, masker en diverse massages kom je heerlijk tot rust. 

Klassieke Dr. Hauschka

Behandeling 120 min. 

Deze behandeling gericht op totale ontspanning van top tot teen begint met een warm voetenbad. Tijdens een ontspannen gelaatsbehandeling met penseelmassage, masker en diverse massages kom je heerlijk tot rust.  

Facial Mama Relax 90 min. 

Deze verwenbehandeling voor aanstaande en kersverse mama's biedt ontspanning en tijd voor jezelf! Mét een deskundig advies voor je huid in deze bijzondere periode. Ook leuk als kraamcadeau!


Epileren, harsen 

en verven

Epileren, harsen en verven behoren ook tot de mogelijkheden voor een verzorgd uiterlijk. En om het mooiste uit jezelf te halen kun je ook terecht voor make-up (advies).