Gezichtsbehandelingen op maat

Ik geef holistische behandelingen afgestemd op jouw huidbeeld en wensen. Omdat het zo belangrijk is om tot rust te komen in deze drukke tijd zijn de behandelingen naast huidverbetering ook gericht op wellness. 
Tijdens je eerste afspraak spreken we je wensen door. Het accent ligt bijvoorbeeld op het kalmeren, stimuleren of het intensief reinigen van je huid. Tijdens de behandeling krijg je mijn volledige aandacht. De behandeling


Rosel Heim gezichtsbehandelingen


facial Relax

gezichtsbehandeling

 90 min. 79 euro

Behandeling gericht op huidverzorging en ontspanning 

afgestemd op het jaargetijde en de behoefte van je huid. 

Met epileren, een voetbad. reiniging, vochtbehandeling, masker en uitgebreide massage van gezicht, schouder- en nek. Het resultaat? Een mooie en stralende huid, je komt tot rust en krijgt hernieuwde energie.


 

anti aging GEZICHTSBEHANDELING

90 min. 89 euro

Effectieve behandeling met huidverbetering en huidversteviging als doel.
Er worden producten gebruikt die je huid extra intens voeden en hydrateren. Met een speciale massage om de fijne lijntjes te verminderen en een speciaal oogmasker voor een strakkere en stralende huid.Basis gezichtsbehandeling

60 min. 59 euro

Als je weinig tijd hebt maar wel even tot rust wilt komen terwijl je huid heerlijk verzorgd wordt. Met ontspanning van de hoofdhuid, warme kompressen, vochtbehandeling, een serum of ampul, een reinigend of voedend masker en een op jouw huidbeeld afgestemde verzorgende crème. Optioneel is epileren, harsen en  verven. 


Dr. Hauschka Behandelingen


KLASSIEKE

DR. HAUSCHKA BEHANDELING

120 MIN. 97 EURO

De klassieke gezichtsbehandeling volgens Elisabeth Sigmund is een unieke beleving. Een ontspannend voetenbad, het uitstrijken van je haren en geurige kompressen laten je ontspannen. De behandeling respecteert het natuurlijke ritme van de huid en ondersteunt de huidfuncties. Reinigende en verzorgende maskers en een intensieve verzorging met speciale ampullen regenereren de huid. De penseelmassage bevordert de stroming van de lymfe, voert afvalstoffen af en en versterkt het immuunsysteem. 

Je komt volledig tot rust en je krijgt hernieuwde energie!DR. HAUSCHKA ontspannende gezichtsBEHANDELING

90 MIN. 79 EURO

Deze rustgevende gezichtsbehandeling brengt je weer helemaal bij jezelf. Ontspan even aan de drukte van alledag. De aangename en ritmische bewegingen, uitgevoerd met handen en zachte penselen, stimuleren het lymfesysteem. Verwennende conditioners en maskers maken de verzorging compleet. Welkom in jouw ritme.

De Ontspannende gezichtsbehandeling is een complete behandeling waarvan je huid gaat stralen. Vooraf bekijken we samen het doel van de behandeling. 
zwanger & MAMA

behandeling

90 min. 79 euro

Geniet tijdens de zwangerschap of als kersverse mama van deze heerlijk ontspannende Mama-behandeling (volgens Weleda). De behandeling begint met een ontspannen voetbad. Verder een korte gezichtsbehandeling met  reiniging, vochtbehandeling en masker en diverse massages afgestemd op jouw behoefte en je huid. Je komt heerlijk tot rust en je gaat nog meer genieten in deze bijzondere periode.

Je voelt je verkwikt en je huid is lekker opgefrist. Deze behandeling is ook heel welkom als cadeau voor de kersverse mama!Openingstijden


Maandag 13:00 tot 17:00

Dinsdag 9:00 tot 17:00
Woensdag 9:00 tot 17:00

Vrijdag 9:00 tot 17:00
Zaterdag 9:00 tot 13:00


Behandeling op afspraak


Contactgegevens


Erve Joost 12

7451 VN Holten


T: +31 6 23 09 70 28

E: info@laviehuidverzorging.nl

Kvk: 08078724


Lid brancheorganisatie ANBOS


Cadeaubon of product bestellen?


Heb je vragen of wil je een cadeaubon of product bestellen? Neem eenvoudig contact op via Whatsapp

Betaling contant/bank/tikkie

 copyright © La Vie Huidverzorging 2022