Behandelingen

Facial Basis

60 min.

Deze behandeling is voornamelijk gericht op het verwijderen van onzuiverheden zoals meeëters, puistjes en gerstekorrels. Het resultaat: een gladde, schone en frisse huid.
Mamabehandeling 

90 min.

Een speciale behandeling voor tijdens de zwangerschap en na de bevalling. Een ontspannen behandeling en daarnaast een deskundig advies voor je huid in deze bijzondere periode.


Facial Relax

90 min.

Deze behandeling is gericht op huidverbetering en 

ontspanning. Inclusief reiniging, massage en masker. Het resultaat: een gezonde en stralende huid, rust, ontspanning en hernieuwde energie.Zen behandeling

120 min.

Een uitgebreide gezichts- en wellnessbehandeling inclusief diverse massages met de kwalitatief hoogwaardige producten van Rosel Heim. Het resultaat is een frisse en stralende huid en hernieuwde energie. 

Facial Anti Aging

90 min.

Deze intensieve behandeling is gericht op verminderen van rimpels en geeft je huid van een flinke oppepper. Inclusief een hydraterend en regenererend

oog-, hals-, en decolleté masker en een uitgebreide massage.

Het resultaat: een strakkere, mooie en stralende huid.

Klassieke_Behandeling

Klassieke Dr. Hauschka Behandeling 120 min.

Een uitgebreide gezichts- en wellnessbehandeling inclusief diverse massages en de exclusieve penseelmassage voor het gezicht. Het resultaat is een frisse en stralende huid en hernieuwde energie. 

Adres


Wilma Aanstoot | La Vie Huidverzorging

Erve Joost 12

7451 VN Holten

Contact


T: +31 6 23 09 70 28

E: info@laviehuidverzorging.nl

Producten bestellen


Je kunt eenvoudig producten bij mij bestellen via Whatsapp:

 © La Vie Huidverzorging 2021 | All rights reserved