Gezichtsbehandelingen 


Ik geef behandelingen die worden afgestemd op jouw huidbeeld en behoefte. Tijdens je eerste afspraak spreken we je wensen door. Het accent kan liggen op het kalmeren, stimuleren of het intensief reinigen van je huid. Naast huidverbetering is er ook aandacht voor ontspanning. kennismakings gezichtsbehandeling

105 min. 79 euro

Kennismaken met biologische huidverzorging incl. huidanalyse, huidadvies en huidproducten ervaren. In de 1e behandeling wordt ook achtergrondinformatie met je doorgenomen en we stellen samen een behandelplan op. De behandeling bestaat verder uit: huidreiniging, epileren of bijwerken van de wenkbrauwen, gezichts- en decolletémassage, masker en verzorgingsproducten. Inclusief een proefpakketje voor thuis. Na deze behandeling weet je precies hoe jij je huid mooi en gezond kunt houden.

 

GEZICHTSBEHANDELING

90 min. 79 euro


Deze meest voorkomende behandeling wordt afgestemd op wat je huid nodig heeft en het jaargetijde. De behandeling bestaat uit een huidreiniging, epileren of bijwerken van de wenkbrauwen, gezichts- en decolletémassage, verwijderen van onzuiverheden, masker en verzorgingsproducten.

Een behandeling met biologische producten, tijd voor jezelf en ontspanning geven je een gezonde en stralende huid en nieuwe energie!  ANTI-AGE gezichtsbehandeling

90 MIN. 89 EURO

Deze behandeling is gebaseerd op de gezichtsbehandeling incl. epileren, onzuiverheden verwijderen, massage en een speciaal masker met wattenpakking. Met als extra regenerende en vochtherstellende werkstoffen. De behandeling is geschikt voor een verouderde en vermoeide huid of een huid met veel onzuiverheden. Een huidverbeterende behandeling met een boost aan werkstoffen verfrist je huid en vermindert fijne lijntjes. Het resultaat: een stralende huid en natuurlijke glow.


Tienerbehandeling

 75 min. 59 euro

60 MIN. 49 EURO

Tijdens het 1e bezoek wordt achtergrondinformatie met je doorgenomen. Je ontvangt een huidanalyse en we maken samen een behandelplan. Er is ook aandacht voor voeding en leefstijl. De tienerbehandeling bestaat uit: huidreiniging, verwijderen onzuiverheden, korte massage, masker en verzorgingsproducten.

1e behandeling: 75 min. 59 euro

vervolgbehandeling: 60 min. 49 euroMAMA behandeling

90 min. 79 euro

Een moment voor jezelf en een ontspannen behandeling voor tijdens de zwangerschap of na de bevalling. Met aandacht voor het gezicht omdat je huid ook wat extra's nodig heeft of onrustig kan zijn in deze bijzondere periode. De behandeling bestaat uit: een warm voetenbad, reiniging, bijwerken van de wenkbrauwen, masker en massage's afgestemd op jouw behoefte.  Tijd en aandacht voor jezelf om nog meer van je zwangerschap en kraamtijd te genieten!  Deze behandeling is ook leuk als (kraam) cadeau!


Wilmahuidadvies


CONSULT HUIDADVIES

 30 MIN. 30 EURO

Je huid verandert continu en reageert heel gevoelig op alle veranderingen. Invloed op je huid hebben onder andere de seizoenen, huidveroudering, stress en levensstijl. Wil je hulp en begeleiding bij het verzorgen van je huid? Maak dan een afspraak voor een consult huidadvies. Naast een uitgebreide huidanalyse nemen we je huidverzorgingsgeschiedenis door. Ook kijken we naar je verzorgingsroutines en welke producten op dit moment het beste bij je huid passen. Samen werken we aan een gezonde en stralende huid. 


Meest recente blogs

Adres en openingstijden

Erve Joost 12
7451VN Holten


Maandag  13.00 tot 17.00 uur
Dinsdag     9.00 tot 17.00 uur

Woensdag 9.00 tot 17.00 uur

Vrijdag       9.00 tot 17.00 uur

Zaterdag    9.00 tot 13.00 uur (even weken)


Contactgegevens

✆ 06 23097028

info@laviehuidverzorging.nl

KvKnr.: 08078724