Behandelingen op maat

Ik geef holistische behandelingen die gericht zijn op huidverbetering en wellness omdat het zo belangrijk is om tot rust te komen in deze drukke tijd. 


De behandeling wordt afgestemd op jouw huidbeeld en wensen en je krijgt mijn volledige aandacht.

Tijdens je eerste afspraak spreken we je wensen door. Het accent ligt bijvoorbeeld op het kalmeren, stimuleren of het intensief reinigen van je huid.Kennismaken Rosel Heim

Behandeling voor als je bewust kiest voor biologische en effectieve producten. Of ben je niet blij of tevreden met jezelf of heb je misschien problemen met je huid? We spreken je wensen door en de behandeling wordt afgestemd op de behoefte van je huid. Je ontvangt een uitgebreid huidadvies en proefpakket. Met een reiniging, masker en massage voelt je huid meteen zacht, rustig en fris aan.


Relax 

Behandeling gericht op huidverzorging en ontspanning 

afgestemd op het jaargetijde en de behoefte van je huid. 

Met een reiniging, masker en uitgebreide massage van gezicht, schouder- en nek. Het resultaat? Een mooie en stralende huid, je komt tot rust en krijgt hernieuwde energie.
anti aging 

Behandeling met huidverbetering en huidversteviging als doel.
Er worden producten gebruikt die je huid extra intens voeden en hydrateren. Met een speciale massage om de fijne lijntjes te verminderen en een speciaal oogmasker voor een strakkere en stralende huid. 

mama behandeling


Tijd voor jezelf en ontsnappen aan de dagelijkse drukte tijdens je zwangerschap of na de bevalling. Met deze speciale (Weleda) Mama Behandeling kom je heerlijk tot rust en bovendien vaart je huid er wel bij. Met reiniging, masker en diverse massages ga je nog meer genieten in deze bijzondere periode. 
zen 


Een uitgebreide gezichts- en wellnessbehandeling met Rosel Heim producten en klassieke gezichts-, schouder-, nek- en decolletémassage. Met een warm en geurend voetbad, keuze uit verschillende massages bijvoorbeeld voet, hand, hoofdhuid. Voor een frisse en stralende huid, volledige ontspanning en hernieuwde energie.Klassieke dr. HauschkA BEHANDELING 

Ervaar een korte vakantie met de wellnessbehandeling van Dr. Hauschka met de kenmerkende penseelmassage voor het gezicht en speciale decolleté massage. Met een warm en geurend voetbad, de speciale massages van onderbenen voeten, armen, handen en de hoofdhuid kom je volledig tot rust en krijg je hernieuwde energie.Adres


Wilma Aanstoot | La Vie Huidverzorging

Erve Joost 12

7451 VN Holten

Contact


T: +31 6 23 09 70 28

E: info@laviehuidverzorging.nl

Producten bestellen


Je kunt eenvoudig producten bij mij bestellen via Whatsapp:

 © La Vie Huidverzorging 2022 | All rights reserved