Behandelingen op maat

Ik geef holistische behandelingen die gericht zijn op huidverbetering en wellness omdat het zo belangrijk is om tot rust te komen in deze drukke tijd. 


De behandeling wordt afgestemd op jouw huidbeeld en wensen en je krijgt mijn volledige aandacht.

Tijdens je eerste afspraak spreken we je wensen door. Het accent ligt bijvoorbeeld op het kalmeren, stimuleren of het intensief reinigen van je huid.Tijd voor jezelf gezichtsbehandeling

60 min. 57 euro

Als je weinig tijd hebt maar wel even tot rust wilt komen terwijl je huid heerlijk verzorgd wordt. Met ontspanning van de hoofdhuid, warme kompressen, vochtbehandeling, penseel of klassieke gezichtsmassage, een serum of ampul en een reinigend of voedend masker en een op jouw huidbeeld afgestemde verzorgende crème. Optioneel is epileren, harsen, verven. 


Kennismakings-gezichtsbehandeling 

90 min van 77 nu 71 euro

Kennismaken met biologische huidverzorging incl. huidanayse en een huidadvies op maat. Incl. epileren, vochtbehandeling, massage en reinigend of verzorgend masker. Optioneel is harsen en verven.  Na deze behandeling ontvang je een proefpakket en weet je precies hoe jij je huid mooi en gezond kunt houden. Ook voelt je huid meteen zacht, rustig en fris aan.


facial Relax

gezichtsbehandeling

 90 min. 77 euro

Behandeling gericht op huidverzorging en ontspanning 

afgestemd op het jaargetijde en de behoefte van je huid. 

Met epileren, een voetbad. reiniging, vochtbehandeling, masker en uitgebreide massage van gezicht, schouder- en nek. Het resultaat? Een mooie en stralende huid, je komt tot rust en krijgt hernieuwde energie.mama

GEZICHTSbehandeling

90 min. 77 euro


Tijd voor jezelf en ontsnappen aan de dagelijkse drukte met fijne biologische producten. Goed voor de mama in spe en voor de baby. Met deze speciale Mama Behandeling, afgestemd op jouw behoefte, kom je heerlijk tot rust en bovendien vaart je huid er wel bij.  Met reiniging, masker en diverse massages ga je nog meer genieten in deze bijzondere periode. Deze behandeling is ook heel welkom als kraamcadeau!

 

anti aging GEZICHTSBEHANDELING

90 min. 87 euro


Behandeling met huidverbetering en huidversteviging als doel.
Er worden producten gebruikt die je huid extra intens voeden en hydrateren. Met een speciale massage om de fijne lijntjes te verminderen en een speciaal oogmasker voor een strakkere en stralende huid. 


zen of Klassieke dr. HauschkA BEHANDELING

120 min. 97 euro


Ervaar een korte vakantie met de wellnessbehandeling met Rosel Heim of Dr. Hauschka. Met een klassieke gezichtsmassage of de kenmerkende penseelmassage van dr. Hauschka en een ontspannende decolletémassage. Gezichtsverzorging afgestemd op de behoefte van je huid en extra aandacht voor onderbenen en voeten, armen, handen en je hoofdhuid. Je komt volledig tot rust en je krijgt hernieuwde energie!

Adres


Wilma Aanstoot | La Vie Huidverzorging

Erve Joost 12

7451 VN Holten

Contact


T: +31 6 23 09 70 28

E: info@laviehuidverzorging.nl

Producten bestellen


Je kunt eenvoudig producten bij mij bestellen via Whatsapp:

 © La Vie Huidverzorging 2022 | All rights reserved