Behandelingen

Losse behandelingen

Epileren verven harsen

Vanaf nu is ongewenste haargroei verleden tijd. Op zorgvuldige wijze verwijderen wij de haartjes waar je tijdelijk vanaf wilt. Zo heb je er even geen omkijken naar. Wist je dat het laten verven van je wenkbrauwen en wimpers ook tot de mogelijkheden behoren?

 

 

Wenkbrauwen en wimpers

Bijwerken of modelleren van de wenkbrauwen
Voor een sprekende en verzorgde blik worden je wenkbrauwen met een pincet of door middel van warme hars bijgewerkt of in model gebracht.  

Verven
Wimpers en wenkbrauwen kunnen heel goed geverfd worden. De kleur blijft gemiddeld tussen de 4 á 6 weken zitten en bij regelmatig verven vaak langer. Het gezicht krijgt veel meer uitdrukking en heeft een verzorgde uitstraling. Wenkbrauwen kunnen geverfd worden in de kleuren lichtbruin, donkerbruin, grijs of zwart; wimpers worden meestal zwart geverfd, maar bruin is ook goed mogelijk.

Ontharen gezicht
Donkere of ongewenste haargroei in het gezicht kan makkelijk verholpen worden. U kunt de haartjes laten epileren of harsen. Regelmatig ontharen vermindert op den duur de haargroei. De haartjes blijven gemiddeld zo’n drie tot vijf weken weg.

Verwijderen van gerstekorrels of mee-eters
Gerstekorrels
Een gerstekorrel is een wit bultje onder de huid. Door verhoorning van de huid en te weinig vocht raken de talgklieren verstopt. Om littekens te voorkomen, wordt aangeraden deze niet zelf te verwijderen.

Mee-eters
Mee-eters staan ook bekend als “comedonen” of verstopte poriën. Door overmatige talgproductie raakt de afvoergang van de talgklier verstopt. Mee-eters kunnen het best door de schoonheidsspecialist worden verwijderd. Als je zelf gaat uitdrukken kan de talgklier gaan ontsteken en er kunnen littekens ontstaan. Daarnaast is een deskundig huidverzorgingsadvies noodzakelijk.