Massage met aandacht

Geplaatst op Geplaatst in Behandelingen

Massage        

Een ontspannen massage helpt je om in het hier en nu te komen en geeft je lichaam en geest weer nieuwe energie. Last van vermoeide spieren of pijnlijke gewrichten, of ben je op zoek naar een moment voor jezelf? Laat je lekker masseren in een warme, sfeervolle omgeving. 

De massage volgens Rudolf Breuss is een fijngevoelige, energetische rugmassage
De Breuss massage werkt in op fysieke en psychische spanningen en is gericht op de verbetering van tussenwervelschijven.
De tussenwervelschijf is het kraakbeen tussen de wervels, dat ervoor zorgt dat de zenuwen beschermd worden en de wervels elkaar niet raken.

De breuss massage is een ontspannen massage en ook geschikt voor mensen met een verkrampte en pijnlijke wervelkolom, artrose, discopathie, osteoporose, spit, ischias, hernia, reumatische pijn, Bechterew, versleten wervels. Maar ook zeker bij spanningsklachten zoals een burn out zie je dat de spanning zichtbaar afneemt.

Bij menstruatieklachten kan de Breuss massage verlichtend werken. Deze massage is ook heerlijk voor alleen ontspanning en ter preventie rugklachten.

Behandeling:

Een warm voetenbad waarin spanningen worden losgelaten. Daarna massage van de rug met de handen om de rug meer te strekken. De Sint Janskruid olie trekt in het weefsel en geeft de tussenwervelschijven weer zijn elasticiteit en souplesse terug.

Rug schouder breuss massage

Prijs: 45 min: 40 euro