Rosel Heim training Dittishausen

Dag 1 en 2

Leerden wij over o.a. de zon en bespraken wij diverse huidproblemen uit onze dagelijkse praktijk. Leren van en met elkaar is zo waardevol!

Dag 3 en 4

Praktijkles met inleiding door Mimi. Ze deed de behandeling ook even voor! Voetreiniging, voetmassage, drukpuntmassage gezicht. Het was een warm bad met mijn duitse en finse collega’s. De praktijklessen werden samen gegeven met  Rike en Sarah (respectievelijk de dochter en kleindochter van Mimi). Het was heerlijk om zelf een behandeling te ondergaan. En heb zelf ook een behandeling gegeven. Ook voor de inwendige mens was aandacht door een heerlijke biologische lunch. 

Dag 5

Faceforming door Mimi Heim. De kers op de taart!! Hoe kunnen we ons lichaam positief beïnvloeden om een leven lang gezond, fit en mooi oud te worden. Fijne oefeningen stimuleren de organen, zenuwen, spieren, bindweefsel en het lymfesysteem. Een manier om fijn, gezond, mooi en fit oud te worden. Bodybalancing, cosmetische acupressuur en oorreflexmassage zijn hier onderdeel van. 

Kortom: heel veel inspiratie opgedaan om toe te passen in de praktijk! En met een voldaan gevoel en een hoofd vol ideeën weer naar huis.