Gezichtsbehandelingen 2020

Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen verbeteren de huid en zijn tevens een heerlijk moment van ontspanning. Heb je last van een gevoelige huid, eczeem, acne, een onzuivere huid of overmatige rimpels? Voor elk huidprobleem kijken we samen naar een oplossing. De behandeling wordt afgestemd op de conditie van je huid, je wensen en je budget. Daarnaast ontvang je een persoonlijke huidanalyse en huidverzorgingsadvies. 

Gezichtsbehandeling basis


De basis behandeling is voor vrouwen met weinig tijd en gericht op verzorging en persoonlijke aandacht van de huid en wordt afgestemd op je huidtype.

Reiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren, serum, masker, dagverzorging en persoonlijk huidadvies.  

Het resultaat: een verzorgde blik en een schoon en opgefrist gezicht.  

Deze behandeling is ook heel geschikt als kennismakingsbehandeling

Reiniging, epileren, harsen of verven (optioneel), vochtbehandeling, masker, dagverzorging en advies.

60 min. 55 euro


Relax behandeling


Rust en ontspanning en huidverbetering gaan hand in hand in deze behandeling. Met de kwalitatief hoogwaardige biologische producten voor daadwerkelijke huidverbetering.

Het resultaat? Een verzorgde blik, een stralende huid en hernieuwde energie.

Voetbad, reiniging, epileren, vochtbehandeling, onzuiverheden verwijderen, massage gelaat, nek, schouders en decolleté, masker, dagverzorging, drankje en persoonlijk huidadvies.

90 min. 69 euro.


Anti-age gezichtsbehandeling


Natuurlijke huidverbetering en een ontspannen behandeling voor de rijpe huid. Wil je je huid een flinke boost geven tijdens de behandeling? Dan is deze behandeling met intensieve werkstoffen voor jou heel geschikt. De behandeling wordt in kuurverband gegeven voor een optimaal resultaat.

Reiniging, epileren, vochtbehandeling, massage gelaat, nek, schouders en decolleté, masker, dagverzorging en advies. Met als extra: serum voor regeneratie, ampul voor hydratatie en een intensief verzorgende oogpakking.

90 min. 79 euro,  als kuur 3 behandelingen in 3 maanden voor 225 euro

Luxe Relaxbehandeling 


Gun jezelf een hele speciale 'korte vakantie'. Een uitgebreide behandeling met het accent op ontspanning en verzorging. Deze behandeling geeft een doorstroomd en weldadig gevoel, een gevoel van lichtheid en innerlijke balans en een stralende huid.

Voetenbad,uitstrijken van armen en benen, geurige kompressen, reiniging, epileren, vochtbehandeling, uitgebreide massage hoofdhuid, gelaat, nek, schouders en decolleté , masker, dagverzorging en advies.

120 min. 95 euro

Reinigende gezichtsbehandeling


Speciale reinigende behandeling. Je huid wordt op een milde manier gereinigd en onzuiverheden worden op een behoedzame manier verwijderd. Meestal wordt de behandeling in kuurverband aangeboden met een mooie gladde huid als resultaat. 

Intensieve reiniging, verwijderen van onzuiverheden, masker en uitgebreid huidadvies. 

75 min. 59 euro