Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen verbeteren de huid en zijn tegelijkertijd een heerlijk moment van ontspanning. Heb je last van een heel gevoelige huid, eczeem, acne een onzuivere huid of overmatige rimpels? Voor elk huidprobleem kijken we samen naar een oplossing. De behandeling wordt afgestemd op de conditie van je huid, je wensen en je budget. Daarnaast ontvang je een persoonlijk huidanalyse en huidverzorgingsadvies. 

Basis gezichtsbehandeling

De behandeling wordt afgestemd op jouw behoeften voor als je hoge eisen stelt maar weinig tijd hebt. Deze behandeling is ook een mooie opstap als je kennis wilt maken met de producten van Rosel Heim of dr. Hauschka. 

Reiniging, stoombehandeling, verwijderen van enkele onzuiverheden, het bijwerken van je wenkbrauwen, intensief voedend masker en  een passende dagverzorging.

Prijs: € 50,00 I 60 min.

Reinigende gezichtsbehandeling

Een intensieve dieptereining reinigt en verfrist de huid en zorgt voor een stralende teint.

Warme geurende compressen, intensieve reiniging van het gezicht. stoombehandeling, verwijderen onzuiverheden, reinigend masker, hals en decolletemassage, dagverzorging. Drankje en huidadvies.

Prijs: € 57,50 I 75 min

Relax  Gezichtsbehandeling

Rust en ontspanning is de basis van deze behandeling. Met de natuurzuivere verzorgingsproducten voor daadwerkelijke huidverbetering. Het resultaat? Een stralende huid en hernieuwde energie zodat je het dagelijkse leven weer aan kunt.  

Voetbad, uitstrijken van benen en voeten, haren uitstrijken, ontspanning van de hals en nekspieren, warme compressen, reiniging, epileren, vochtbehandeling, verwijderen onzuiverheden, massage van gezicht en schouder-; nek-; en decolleté, masker, passende dagverzorging en persoonlijk huidadvies.

Prijs: € 69,00 I 90 min.

Anti-age behandeling

Gebruik je Rosel Heim en wil je je huid  een flinke boost geven tijdens de behandeling? Dan is deze behandeling met intensieve werkstoffen voor jou heel geschikt. De behandeling wordt in kuurverband gegeven voor een optimaal resultaat. 

Prijs: € 79,00 I 90 min. I Als kuur 3 behandelingen: € 225

Klassieke Gezichtsbehandeling volgens Elisabeth Sigmund

Gun jezelf een hele speciale ‘korte vakantie’. Een uitgebreide behandeling met het accent op ontspanning en verzorging. 

Voetenbad, uitstrijken van armen en benen, geurige compressen, gezichtsreiniging, evt bijwerken wenkbrauwen, verwijderen onzuiverheden, reinigende en verzorgende maskers, intensieve verzorging met speciale ampullen regenereren de huid, penseelmassage, decolleté-, rug- en schoudermassage, passende dagverzorging.

Deze heerlijke behandeling geeft een doorstroomd en weldadig gevoel, een gevoel van lichtheid en innerlijke balans.

Prijs: € 89,00 I 120 min.

Kun je niet kiezen uit bovenstaande mogelijkheden? Vertel me je wensen en we maken voor jou speciaal een behandeling op maat. Kies dan bij het boeken voor een verrassingsbehandeling.

Je kunt denken aan het epileren van de wenkbrauwen, reiniging van het gezicht, verwijderen van onzuiverheden, gezichtsmassage naar keuze (manuele massage of penseelmassage), vochtpakking, stoombehandeling, masker etc.

De behandelingen vanaf 1,5 uur beginnen met een voetbad, waarbij de dagelijkse zorgen op de achtergrond raken, de spanning in het warme water oplost en een weldadige rust over je komt.

Prijs: 60 min € 50 I 90 min € 69 I 120 min € 89 

Maak hier online je afspraak.

Wil je meer informatie? Neem contact op via het contactformulier of whatsapp. Of laat een bericht achter op mijn voice-mail. Dan bel ik je zo snel mogelijk terug.