Over mij

 

 

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in het welzijn van mens en dier. Dat kwam goed van pas op de boerderij waar ik opgroeide met verschillende generaties.

Leven in harmonie met de natuur was voor mij vanzelfsprekend en dat is in mijn behandelingen ook het uitgangspunt.

Ruim 25 jaar geleden heb ik de opleiding schoonheidsverzorging gedaan. Tijdens mijn opleiding was er vooral aandacht voor de buitenkant. 

Zelf kampte ik met een gevoelige huid. Na mijn opleiding vond ik in de natuurzuivere cosmetica van Rosel Heim een eerlijk product dat de natuurlijke huidfuncties respecteert. De producten bevatten huideigen stoffen en zijn daardoor zeer effectief en verdraagzaam.

Ik ben dankbaar dat ik dagelijks nog veel in de praktijk mag leren en regelmatig trainingen kan volgen om mijn kennis te verdiepen en mijn behandelingen te verbeteren. Door mijn jarenlange ervaring kan ik je met raad en daad bijstaan.

Graag wil ik je helpen om even de beslommeringen van de dag te vergeten en lekker te ontspannen. En het is mijn passie om met je samen te werken aan een gezonde en mooie huid. 

Verder word ik blij van mijn gezin (man, zoon en hond). Ik ben een mensen-mens en geniet van de natuur, woonprogramma’s  en van lezen.

Wilma Aanstoot – specialist in natuurlijke huidverzorging

 

Mijn aanbod 

Afspraak maken