Over mij

 

 

 Al 25 jaar schoonheidsspecialiste en nog steeds niet uitgeleerd…

Mijn naam is Wilma Aanstoot, ik ben in het gelukkige bezit van een partner, onze zoon Rico (14) en labrador Boris.

Ik word blij van de zon, lezen, sociale contacten, woonprogramma’s, documentaires en een spannende film. Om in balans te blijven doe ik aan yoga en wandel ik elke dag met de hond. Ik vind het ook fijn om te sparren met collega’s en vakgerichte trainingen te volgen zodat mijn kennis up to date blijft.  

Vroeger was het voor mij vanzelfsprekend om te leven in harmonie met de natuur. Ik ben dankbaar dat ik ben opgegroeid op een boerderij en recreatiebedrijf. We zaaiden en oogsten en aten groente en fruit van het seizoen. Voor de winter legden we voorraden aan. Daarnaast hadden we melk, vlees, eieren en honing. Kortom: heel zelfvoorzienend. Ik heb een fijne jeugd gehad maar was wel een onzeker meisje ook wat betreft mijn uiterlijk. 

Mijn familie en ik waren niet gewend om cosmetica te gebruiken. We wasten ons met een ouderwets stuk zeep en gingen niet zo vaak als tegenwoordig onder de douche. Vroeger was mijn huid “in orde”. Pas toen ik doucheschuim, reiniging, peeling en crème voor het gezicht ontdekte werd mijn huid trekkerig, vlekkerig, droog en rood. De natuurlijke beschermmantel van de huid werd afgewassen en ik reageerde op allerhande stoffen. 

Tijdens mijn werk als apothekersassistente leerde ik veel over ziekte en gezondheid. Langzaamaan raakte ik vooral steeds meer geïnteresseerd in hoe we ziekte kunnen voorkomen door goed voor jezelf te zorgen en een gezonde leefstijl en voeding.

Dat motiveerde me om het over een andere boeg te gooien. Ik volgde de  opleiding schoonheidsverzorging. Toen begon mijn zoektocht naar een product wat ik zelf goed kon verdragen en goed was voor mens, dier en milieu. 

“Alleen in samenwerking met de natuur kun je succes boeken”  Rosel Heim

Het uitgangspunt in mijn behandelingen met “het beste uit de natuur”: een bewuste keuze voor natuurzuivere cosmetica. 

Na mijn opleiding als Rosel Heim therapeut kampte mijn beste vriendin met huidproblemen (onzuiverheden, roodheid, droge huid). Ze had een paar keer een zeer agressieve peeling ondergaan en het werd van kwaad tot erger. De producten van Rosel Heim waren een zegen. 

In korte tijd knapte haar huid op en sindsdien heeft ze geen problemen gehad met haar huid. Ik was onder de indruk van het zelfherstellend vermogen van de huid en de eenvoudige manier van Rosel Heim om je huid weer gezond en mooi te maken. 

Voor onzuiverheden, acne, een gevoelige, rode droge en schilferige huid is er ook oplossing. Ook bij ziekte en huidveroudering kan ik ondersteunen met  ontspannen behandelingen en intensief verzorgende behandelingen. Bij alle behandelingen houd ik rekening met alle systemen die de huid beinvloeden omdat innerlijk en uiterlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Graag wil ik je helpen om even de beslommeringen van de dag te vergeten, lekker te ontspannen en een gezonde en mooie huid te krijgen. Met als doel  hernieuwde energie en meer zelfvertrouwen.   

Neem gerust contact met mij op.

Wilma Aanstoot

Wil je meer weten over mijn aanbod? Klik hier.