Over mij

Vraag mij wat ik doe en ik zal zeggen:

"Ik help vrouwen die kampen met huidproblemen en vrouwen die ontevreden zijn over hun huid om binnen 3 maanden een gezonde en gladde huid te krijgen door natuurlijke, biologische en huidregulerende behandelingen"

Als kind was ik altijd al druk om het anderen naar de zin te maken en was ik begaan met mensen die ziek waren. Ik wilde graag de verpleging in maar heb eerst de opleiding voor apothekersassistente gedaan. Na een aantal jaren in de apotheek kreeg ik belangstelling voor de uiterlijke verzorging. Ik kampte zelf met een gevoelige huid en zonne-allergie. Na een zoektocht reageerde mijn huid goed op de biologische cosmetica van Rosel Heim nature & science.

Nog elke dag ben ik dankbaar dat ik met deze natuurlijke en biologische producten mag werken en zoveel heb geleerd over het functioneren van de huid maar ook van de systemen die de huid beinvloeden.

Jarenlange ervaring, grondige kennis van de huid en de hoogwaardige producten helpen om je huid mooi en gezond te maken en te houden. Verder heb een holistische kijk op schoonheid en gezondheid. Uiterlijke en innerlijke schoonheid zijn altijd met elkaar verbonden. Daarom is er ook aandacht voor voeding en het verminderen van stress.

Regelmatig volg ik trainingen op op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen om jou nog beter te kunnen helpen.

Tijdens mijn ontspannen behandelingen kom je helemaal tot rust en de biologische cosmetica helpen je huid jong en gezond te houden.