Aangenaam... 

Wilma Aanstoot 

Als gediplomeerd schoonheidsspecialist en Dr. Hauschka therapeut geef ik holistische gezichtsbehandelingen in mijn praktijk aan huis. Mijn praktijk bevindt zich op de begane grond en is rolstoel toegankelijk. Ik heb ervaring opgedaan als apothekers- en tandartsassistente en heb eerst parttime gewerkt in mijn salon. Vanaf 2014 ben ik volledig zelfstandig.


Zelf kampte ik met een gevoelige, droge en trekkerige huid en kon ik bijna geen cosmetica verdragen. Ook reageerde ik heftig op de zon (en zonnecrèmes).  Het was een grote zoektocht naar producten waar ik wél tegen kon. 


Ik ben opgegroeid op een boerderij en leefde dicht bij de natuur. Daarom was het voor mij vanzelfsprekend om met natuurlijke, biologische en dierproefvrije cosmetica te gaan werken.


Mijn eigen ervaring was heel positief: mijn huid knapte zienderogen op en werd rustig en weerbaar. Ook kon ik steeds beter tegen de zon zonder roodheid, blaasjes of jeuk. 


In samenwerking met de natuur

 krijg je de mooiste resultaten


Ik heb een holistische kijk op schoonheid en gezondheid en kijk daarom naar de oorzaak van huidklachten. Omdat uiterlijke en innerlijke schoonheid met elkaar verbonden zijn heb ik ook aandacht voor voeding en leefstijl.


Al ruim 25 jaar werk ik in mijn praktijk met de hoogwaardige producten van Rosel Heim nature+science. Dit zijn biologische producten die voor 99% identiek zijn aan de stoffen zoals ze van nature in je huid voorkomen. Met deze producten kun je de mooiste resultaten te behalen en ik ben dankbaar dat ik al zoveel mensen hiermee mocht helpen.  Sinds 2019 ben ik ook dr. Hauschka therapeute.


Regelmatig volg ik trainingen, bijscholingen en cursussen, om nieuwe kennis op te doen en om de kwaliteit van mijn behandelingen en verworven kennis te waarborgen.  

En verder woon ik met mijn gezin aan de voet van de Holterberg. Een mooie omgeving om te wandelen. Verder vind ik lezen, film kijken, mezelf ontwikkelen, sociale contacten en mijn werk fijn. 


Mijn wens is dat jouw huid (weer) mooi en gezond wordt en je heerlijk tot rust komt tijdens mijn ontspannen behandelingen.

Opleidingen en cursussen

Hieronder beschrijf ik een aantal opleidingen en cursussen die ik door de jaren heen heb afgerond.

Apothekersassistente

Dr. Hauschka therapeut

Basis Inscholing Rosel Heim
Nature&Science

Dorn therapie

Rosel Heim verdiepingscursussen

Oorreflexmassage Adry Hermans

Meest recente blogs

Adres en openingstijden

Erve Joost 12
7451VN Holten


Maandag  13.00 tot 17.00 uur
Dinsdag     9.00 tot 17.00 uur

Woensdag 9.00 tot 17.00 uur

Vrijdag       9.00 tot 17.00 uur

Zaterdag    9.00 tot 13.00 uur (even weken)


Contactgegevens

✆ 06 23097028

info@laviehuidverzorging.nl

KvKnr.: 08078724