Over mij

 

 

 Al 25 jaar schoonheidsspecialiste en nog steeds niet uitgeleerd…

Mijn naam is Wilma Aanstoot, ik ben in het gelukkige bezit van een partner, onze zoon Rico (15) en labrador Boris.

Blij word ik van sociale contacten, lezen, muziek, woonprogramma’s, documentaires en een mooie film. 

Verder ben ik opgegroeid op een boerderij en het was voor mij vanzelfsprekend om dicht bij de natuur te leven. Mijn familie en ik waren niet gewend om cosmetica te gebruiken. We wasten ons met een ouderwets stuk zeep en gingen niet zo vaak als tegenwoordig onder de douche. Vroeger was mijn huid “in orde”. Pas toen ik doucheschuim, reiniging, peeling en crème ging gebruiken werd mijn huid trekkerig, vlekkerig, droog en rood. De natuurlijke beschermmantel van de huid werd afgewassen en ik ging op allerhande stoffen reageren.

Tijdens mijn werk als apothekersassistente volgde ik de  opleiding schoonheidsverzorging. Daarna begon mijn zoektocht naar een product wat ik zelf goed kon verdragen en goed was voor mens, dier en milieu.

“Alleen in samenwerking met de natuur kun je succes boeken”  Rosel Heim

Rosel Heim nature+sciene heeft me geholpen om de processen in de huid en alle systemen die de huid beïnvloeden te begrijpen. Door het zelfherstellend vermogen van de huid te ondersteunen helpt de cosmetica van Rosel Heim om je huid weer gezond en mooi te maken. Kennis van de huid en de ingrediënten van de producten is onontbeerlijk. Ik volg daarom regelmatig trainingen om mijn kennis up to date te houden.

Graag wil ik je helpen om even de beslommeringen van de dag te vergeten, lekker te ontspannen en samen te werken aan een gezonde en mooie huid.

Wilma Aanstoot

Meer weten over mijn aanbod? 

Direct contact opnemen