Rosel Heim

 

 

 

 

 

 

Rosel Heim biologische cosmetica

Rosel Heim is al in 1935 begonnen met het samenstellen van cosmetica.

Vanaf 1982 brengt ze samen met haar dochter Rosemarie en haar kleindochters Nana en Rike een vernieuwde serie op de markt onder de naam Rosel Heim nature + science. Alle ervaring van vier generaties vind je terug in de producten.

Steeds wordt de oerkennis van natuurlijk genezen en verzorgen gecombineerd met creativiteit en intuïtie; gevolgd door onderzoek en ervaring, onderbouwd door de hedendaagse kennis van de medische en biologische wetenschap.

Het belangrijkste doel van Rosel Heim nature+science is het gezond houden van de huid met al haar veelzijdige en belangrijke functies. Er wordt rekening gehouden met:

1. De huid is een zeer belangrijk onderdeel van ons immuunsysteem.
2. De bacterieflora van de huid is nuttig en van groot belang.
3. De celreserves van de huid zijn beperkt.

Door middel van regulerende therapie wordt de huid geholpen om in evenwicht te blijven. Bij huidproblemen wordt hulp geboden om de huid weer in evenwicht te brengen. In de cosmetica worden alleen stoffen toegepast die van nature in een gezonde huid voorkomen volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Kennis van de huid en de producten zijn belangrijk voor een succesvolle regulatieve huidtherapie. Daarom volg ik regelmatig bijscholingen om mijn kennis up to date te houden. 

“Belangrijk voor jou is de zekerheid dat deze familie producten maakt, die het allerbeste zijn voor jouw huid!”